රුසියානු පුරවැසිභාවය: කොන්දේසි හා ක්රියා පටිපාටිය සඳහා ලබා ගැනීම



බොහෝ විදේශිකයන් ගැන හිතන්න හැකියාව ලබා රුසියානු පුරවැසිභාවය. නිතිපතා මෙම ක්රියාවලිය හඳුන්වා දෙන ලදී බොහෝ වෙනස්කම් ඉලක්ක සරල ක්රමවේදයන්. සමහර අය භාවිතා කිරීමට නොහැකි වූ සරල ක්රියාවලිය පුරවැසිභාවය ලබා ගැනීම, නමුත් ඔවුන් තෘප්තිමත් විය යුතුය යම් යම් අවශ්යතාවයන් හා කොන්දේසි. ඔබ තේරුම් ගත යුතුයි, ඒ කෙසේ ද, එහිදී, අයදුම් කිරීමට දේ ලිපි ලේඛන දේ ඇත්තටම අවශ්ය පුරවැසිභාවය. සෑම විදේශිකයකු පුරවැසිභාවය ලබා සිටි රුසියානු සම්මේලනය, මත විශ්වාසය තැබිය හැකි, විවිධ හැකියාවන්. මේ පහත සඳහන් කරුණු ඇතුළත් වේ: කිහිපයක් දැනට පවතින වැඩසටහන් ඉඩ ලබා ගැනීම සඳහා රුසියානු පුරවැසිභාවය සමග අවම උත්සාහයක්, නමුත් එම විදේශිකයන් යුතු යම් යම් අවශ්යතාවයන්. සෑම විදේශිකයෙකු බව දැන ගත යුතු පුරවැසිභාවය ලබා ගැනීම සඳහා රුසියානු සමූහාණ්ඩුවේ එය කළ හැකි වේ, පමණක් යම් යම් කොන්දේසි යටතේ.

පුරවැසිභාවය රුසියානු සම්මේලනයේ තේරුම් ගත හැකි ක්රම කිහිපයක් මත පදනම්ව ලබා ගත හැකි පිටියේ: ප්රතික්ෂේප කිරීම රුසියානු පුරවැසිභාවය ද යුතු නිසි නිකුත් කළ අතර ඒ සඳහා අවශ්ය එය ඉදිරිපත් කිරීමට විශේෂ අයදුම් කිරීමට. මෙම නිදහස් කිරීම, ස්වේච්ඡා වේ පමණක්, ඒ නිසා බල කිරීමට කිසිදු ක්රමයක් අසමත් බල පුද්ගලයා පිටු පෑ පුරවැසිභාවය. සෑම පුරවැසියකු වෙනත් රටක ගැනීමට අවස්ථාව උදාවී ඇත පුරවැසියෙකු බවට පත්, රුසියානු සම්මේලනයේ. මෙම අනුගමනය කළ යුතු නිවැරදි ක්රියා පටිපාටිය ලබා ගැනීම සඳහා රුසියානු පුරවැසිභාවය.

ඔහු ඉටු කිරීමට කිහිපයක් බලයට අදියර

සියලු ක්රියාවන් සිදු කළ යුතු බව සැබෑ කාලය. මේ අනුව, මෙම ක්රියාවලිය ඉතා දිගු ලෙස, දින සිට ගොනු පුරවැසිභාවය සඳහා සමත් විය යුතුය නැහැ, වසරකට අඩු කාලයක්. රුසියානු පුරවැසිභාවය අවශ්ය සකස් කිරීම, විවිධ ලිපි ලේඛන හා ඉටු බොහෝ අඛණ්ඩව ක්රියා. ලබා ගැනීමේ ක්රියාවලිය පුරවැසිභාවය රුසියානු සම්මේලනය සිදු කළ හැකි ප්රමිතිය අනුව යෝජනා ක්රමය යටතේ හෝ සරල. සරල ලබා රුසියානු පුරවැසිභාවය පමණක් අවසර යටතේ විශේෂ වැඩසටහන්. මෙම ඇතුළත්, නැවත පදිංචි රටවැසියන්. මෙම කොන්දේසි යටතේ, සැලකිය යුතු ලෙස අඩු ප්රමාණය කාලය ඔබ වැය කිරීමට සිදු වනු ඇත පුරවැසිභාවය සඳහා. අනුව සම්මත පටිපාටිය අවශ්ය අයදුම්කරු ජීවත් වීමට රුසියාව නොවන පහකට වඩා අඩු වයස අවුරුදු සමග පදිංචි රුසියානු සමුහාණ්ඩුව. රුසියානු පුරවැසිභාවය දරුවන් ද මෙම මත පදනම් වේ මූලධර්මය. මීට අමතරව, මෙම අවශ්යතා: ලියවිලි ලබා ගැනීම සඳහා රුසියානු පුරවැසිභාවය එය අවශ්ය සඳහා අයදුම් කිරීමට මාස හය අවසන් වන තුරු වලංගු කාලය නිවසේ බලපත්ර. අතර මෙම ක්රියාවලිය පමණක්ම වැඩිහිටි හා දක්ෂ පුද්ගලයෙක්. දරුවන් සඳහා මෙම ක්රියාවලිය සිදු වන්නේ දෙමාපියන් හෝ භාරකරුවන්. මෙම ක්රියාවලිය පමණක් ලබා ගත හැකි අය සඳහා සුදුසු අවශ්යතා වැඩසටහන නැවත පදිංචි කිරීමේ රටවැසියන් හෝ වෙනත් වැඩසටහන්. ඔවුන් සඳහා, සැලකිය යුතු සරළ ලබා රුසියානු පුරවැසිභාවය. මෙම ක්රියාවලිය ගන්නේ නැත එතරම් කාලයක් අවශ්ය නොවේ සකස් කිරීම බොහෝ ප්රශ්න පත්ර. භාවිතා කිරීමට මෙම සරල ක්රියා පටිපාටිය පමණක් ඇතැම් කාණ්ඩ අයදුම්කරුවන්. මෙම ඇතුළත් විදේශිකයන් සම්බන්ධයෙන් කොන්දේසි: ද යන්න තීරණය කිරීම සඳහා යම් විදේශිකයෙකු භාවිතා කිරීමට කඩිනම් ක්රියාවලිය, එය නිර්දේශ කරනු ලැබේ සමඟ සාකච්ඡා කිරීමට පළපුරුදු නීතිඥ. සාමාන්යයෙන් සංක්රමණිකයන් සිට සිස් ඉල්ලුම් කළ හැකි මෙම යෝජනා ක්රමය ලෙස, රුසියානු මව් බස. මේ තත්ත්වය පවරා පසුකර පසුව කොමිෂන් සභාව, මෙන්ම පරීක්ෂා කොට ලියන ලද ආකෘති පත්රය. මීට අමතරව, ඉදිරිපත්, එවැනි අවස්ථාවක් සඳහා වෙනත් පුද්ගලයන්, යම් යම් කොන්දේසි යටතේ. අයිතිය ලබා ගැනීමට රුසියානු පුරවැසිභාවය යටතේ සරල පටිපාටිය ලබා ගත හැක: සියලු ඉහත විදේශ පුද්ගලයින් අවස්ථාව ඇති ප්රයෝජන ගැනීමට සරළ ලබා ගැනීමේ ක්රියාවලිය රුසියානු පුරවැසිභාවය. නම්, එය කළ නොහැකි, විදේශිකයෙකු සඳහා භාවිතා කිරීමට සරළ ක්රමය, ඔහු ඉටු කිරීමට අඛණ්ඩව පියවර සම්මත පටිපාටිය. එක් එක් අදියර එහි ම එළඹීමේදී, ඒ නිසා එය වේ වැදගත් කිරීමට තරයේ තේරුම් නීති ක්රියාවලිය. විදේශිකයන් විට දේශ සීමාව හරහා තිබිය යුතුය වීසා බලපත්රය හෝ විදේශ ගමන් බලපත්රය. සිට පදිංචිකරුවන් රටවල් බව රේගු වෘත්තීය සමිති සාමාජිකයන්, අවශ්ය අභ්යන්තර විදේශ ගමන් බලපත්රය. ඉදිරි දින දින සිට පැමිණි රටේ, සංක්රමණික යුතුය දැනුම් දෙන ඔහුගේ පැමිණීම.

ඔබ නිවාස සංකීර්ණයක කුලියට හෝ පවතී